Eten & drinken in Het Klooster

 

Het restaurant en de bar van Hotel Het Klooster zijn gevestigd in de voormalige refter van het complex. Via de ruime serre met openslaande deuren bereiken de gasten een groot terras en de prachtige tuin. De keuken wordt op ‘eigenwijze’ beheerd, zonder vaste menukaart en met een knipoog naar oude ‘kloosterrecepten’. Dagelijks worden er smakelijke driegangen diners voor €32,50 en onverwachte ontbijten en lunches geserveerd (zowel vlees, vegetarisch als glutenvrij). Bijvoorbeeld een ‘aangekleed’ kopje soep voor € 14,50

Buffetten en barbecues zijn op verzoek mogelijk. Zoveel mogelijk wordt gebruik gemaakt van ingrediënten uit de streek. Vooraf overlegt de kok aan tafel het menu met de gasten en houdt daarmee op perfecte wijze rekening met de wensen van gasten. Niets is standaard. Elke dag is anders, alles is vers en op smaak. Bovendien wordt vrijwel alles zelf gemaakt. Elk onderdeel van de maaltijd is belangrijk.

Uitsluitend op basis van reservering