Selecteer een pagina

Een prima aanbod voor de fietser

 

Hotel het klooster is de ideale uitvalsbasis waar vanuit u fraaie fietstochten in de omgeving kan maken. Met ons speciale fietsarrangement maken wij het u wel wel heel gemakkelijk; aan alles is gedacht en u gaat een uitstekend verzorgd weekeinde tegemoet. (Dit arrangement is in overleg ook op andere weekdagen te boeken). Wij zijn een erkend ANWB fiets-service punt en zorgen dat uw fiets weekend een onvergetelijke ervaring zal zijn.

 

Weekend-fietsarrangement:

  • gratis parkeren – op eigen terrein kunt u uw auto parkeren
  • 2 x overnachtingen – in een comfortabele kamer met
    douche of bad;
  • 2 x ontbijt – Het meest gefotografeerde ontbijt van Nederland wordt vers bereid en aan tafel uitgeserveerd. U zult versteld staan van de heerlijke vleeswaren, het zelfgebakken brood, de appelsap (uit eigen tuin) of jus d’orange, de heerlijke jam en het verse fruit en natuurlijk koffie en thee naar behoefte. Hiermee heeft u voldoende energie om uw dagtocht te gaan starten!
  • koffie / thee voor onderweg – in een (leen)thermoskan kunt u warme drank voor onderweg meenemen;
  • gratis gebruik van WiFi – zodat u het thuisfront op de hoogte kunt houden van uw tocht;
  • 1 x exclusief driegangendiner – met veel huisgemaakte gerechten uit de kloosterkeuken, samengesteld uit streekproducten, onze kok zal u verrassen!;
  • een prima onderhouden fiets gedurende uw verblijf – wordt op tijd gereserveerd en staat voor u klaar;
  • route informatie – U kunt gebruik maken van onze bibliotheek met kaart- en excursiemateriaal van het Groningse wadden- en Marnegebied, zo gaat u goed voorbereid op pad.

Wij kunnen u bovenstaand arrangement aanbieden voor € 135,00 p.p.

 (op basis van twee personen). Voor slechts € 15,00 per persoon extra kunt u kiezen voor een opgeladen elektrische fiets
voor meer comfort op langere tochten.

Fietsers zijn van harte welkom bij Hotel Het Klooster. Terwijl uw fiets van nieuwe energie voorzien wordt aan het oplaadpunt, kunt u een heerlijk kopje koffie of een verrassende lunch in ons restaurant of op ons terras gebruiken. Wist u dat wij een officieel ANWB fietsservicepunt zijn? Voor elektrische fietsen zijn er twee oplaadpunten beschikbaar en kunt u – in geval van pech – met behulp van de ANWB Fietsservicebox eenvoudige reparaties aan uw fiets zelf uitvoeren. Klik hier voor meer informatie over de ANWB fietsservicepunt.