Lunch en diner

Eet, proef en geniet! Ontdek onze eigenwijze keuken. In het voormalige refter zijn onze bar en restaurant gevestigd. In het restaurant vind u geen vast menukaart. De kok komt aan uw tafel vertellen wat er die dag gemaakt is.

Het deeg wordt met zorg gekneed. De bouillon krijgt de tijd om bouillon te worden. Het vlees is gestoofd in wijn of bier. Kruiden geven kracht en aroma aan de groenten. Rauwkost wordt ingelegd. De rookoven gestookt voor groenten en vlees. Aardappelen worden met zorg uitgezocht. En het nagerecht wordt met liefde gemaakt. U gebruikt geen vlees, heeft een allergie of dieet? Geen enkel probleem, deze keuken kookt ook voor u!

Van 12:00 tot 14:30 uur kunt u genieten van een (h)eerlijke lunch. Voor het diner is onze keuken geopend vanaf 18:30 uur. Wanneer u reserveert weet u zeker dat er een tafel voor u is. In overleg is het mogelijk om op andere tijdstippen van onze eigenwijze keuken te genieten.