Selecteer een pagina

Trainingen & conferenties

Heel plezierig is het als de leiding van het hotel met je meedenkt en voor je klaar staat. Trainers en groepsleiders zijn zeer te spreken over deze persoonlijke begeleiding van de bijeenkomsten in Hotel het Klooster. Het complex, de tuin, de zalen, de slaapkamers, het eten en de omgeving zijn factoren die binnen- en buitenlandse deelnemers aan vergaderingen hun normale werk en beslommeringen doen vergeten.

De vijf volledig uitgeruste vergaderzalen in Het Klooster bieden plaats aan zowel grote als kleine groepen. De opvallendste ruimte is de zo goed als intact gelaten kapel in het hoofdgebouw. De vier andere zalen bevinden zich in de kloosterschool met aparte ingang en parkeergelegenheid. Mogelijkheden tot ontspanning zijn er in de grote tuin, op de terrassen, in de fitnessruimte met kleine sauna en in de bibliotheek en in het restaurant met bar in de vroegere refter. En voor wie er tussentijds op uit wil: Het Klooster regelt op verzoek fiets-, kano- en wadlooptochten in de omgeving.

In het Klooster is draadloos internet aanwezig en er zijn beamers, projectieschermen en flip-overs beschikbaar. Wij kunnen – afhankelijk van uw wensen – de volgende vergaderopstellingen aanbieden:

Opstellingen

Meer weten of een offerte?

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en bieden u graag een inzicht in de kosten. Wanneer u onderstaand formulier invult en verstuurd, dan zorgen wij voor een heldere offerte.